Yritys

Insinööritoimisto Planmec Oy


Planmec Oy on vuonna 2005 konepajateollisuuden tarpeisiin perustettu insinööritoimisto. Toimistomme sijaitsee Vuokatin vaaramaisemissa. Asiakkaitamme ovat niin yksityiset toimijat, konepajat kuin suuret teollisuuslaitokset ja kättemme jälkeä on nähtävissä ympäri maailman. Olemme olleet kehittämässä asiakkaillemme monia innovaatioita yksittäisistä koneenosista aina suurempiin kokonaisuuksiin ja näin ollen myös tuotteistaminen kuuluu palveluihimme. Asiakkaan pyynnöstä voimme ottaa hoitaaksemme koko projektin, sisältäen suunnittelun, dokumentoinnin, valmistuksen, asennuksen ja testauksen sekä tietysti ylläpitosuunnittelun. Laajan konepajaverkostomme avulla löydämme tuotteelle aina laadukkaan, luotettavan ja ammattitaitoisen valmistajan. Olemme siis täyden palvelun insinööri- ja suunnittelutoimisto.

Planmec Oy on tunnettu rautaisesta osaamisestaan sekä joustavuudestaan. Insinööritoimiston ammattitaitoisen henkilökunnan ansiosta pystymme reagoimaan hyvin nopeasti asiakkaan muutoksiin sekä toiveisiin. Meille tärkeintä on tyytyväinen asiakas ja tuotteen laadukas lopputulos ja näin ollen asiakkaamme kilpailukyvyn parantaminen.


Tärkeitä arvojamme ovat:

  • Asiakaslähtöisyys - Haluamme tuottaa niin laadukasta suunnittelua ja ratkaisuja, että näillä saadaan merkittävää lisäarvoa tuotteillenne.
    Jokainen asiakas ja projekti ovat meille tärkeitä.

  • Käytännönläheisyys - Insinööritoimistomme henkilöstön kokemus useilta aloilta antaa kattavan näkemyksen käytännönläheiseen suunnitteluun ja lopputuotteena saadaan toimiva tuote. Suunnittelijoidemme kokemus koostuu vaativista teräsrakenteista ja hitsauksesta sekä sähköalan osaamisesta.

  • Jatkuva itsensä kehittäminen - Kouluttautuminen ja työsuoritusten jatkuva parantaminen tulee suoraan tuotteesi hyväksi.

  • Sitoutuminen projektiin - Kun saamme toimeksiannon, valitsemme siihen projektiin parhaan mahdollisen asiantuntemuksen omaavan suunnittelijan vastaamaan tuotteenne suunnittelusta ja projektin eteenpäin viemisestä. Pitkäaikaisimmat asiakkaat ovat toimineet kanssamme yrityksen perustamisesta saakka ja yhteistyö jatkuu edelleen.

Nämä asiat tekevät meistä varteenotettavan insinööritoimiston!

 

n_aaa_planmec.jpg
55062.jpg
53715.jpg
hybridikonstruktio_planmec.png
bg palvelut nappi

Palvelut

Tutustu palveluihimme konesuunnittelu, lujuuslaskenta ja teollisuuspalvelut.

Lue lisää
bg referenssit nappi

Referenssit

Tutustu referensseihimme.

Lue lisää
bg otayhteytta nappi

Yhteystiedot

Ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeella tai soittaen.

Ota yhteyttä

Tyytyväisiä asiakkaitamme

Suokone logo

Imacon logo

New paakkola logo

JB logo png

PLANMEC logo Slider web white

Planmec Oy

Osoite: LASTAAJANTIE 1 , 88610 VUOKATTI, FINLAND
Email: mikko.merilainen(at)suokone.com
Puh: +358 (0)40 731 7529
Copyright © 2024 Planmec Oy.

Design By Ideamedia Oy